fbpx

JEDINSTVENA I OGRANIČENA PONUDA SADA DOSTUPNA

SAZNAJTE VIŠE
close
%title

Marina Village, za mnoge sinonim Luštica Bay-a, zaokružuje svoju rezidencijalnu ediciju Jasmin rezidencijama, Sa prekrasnim pogledom na Jadransko more, ove nekretnine su idealno pozicionirane tako da su četiri plaže i restorani na promenadi, centar grada i budući teren za golf, veoma blizu.

Život sa pogledom na Jadran

Jasmin rezidencije pružaju kvalitetan rezidencijalni okvir za idealan život na obali, gdje je svaki momenat “potpisan” pogledom na Jadran. Svakodnevica je kreirana u sinergiji s prirodom jer je Luštica Bay ušuškana u krajolik blagih talasastih brda poluostrva Luštica i oivičena Jadranskim morem. Dodatnu dozu užitka omogućavaju zelene javne površine i bazen u susjedstvu.

Rezidenti se druže na promenadi Marina Village-a, lokaciji očaravajućih restorana i barova– savršena lokacija za prijatne večeri i blistave zalaske sunca. Laganom šetnjom uz padinu, trg Piazza Centrale je mjesto susreta sa izvrsnom selekcijom kafića i restorana. Takođe, način života ove međunarodne zajednice je život na otvorenom i u brojnim aktivnostima, te se nerijetko okupljanja više na sportskim terenima, u sesijama joge i jedrenja do prijateljskih, ali i takmičarskih utakmica i mečeva košarke, boćanja, veslanja, tenisa i odbojke.

yoga event Lustica bay

Pogled koji se ne zaboravlja

Očaravajući pogled na more je potpis Jasmin rezidencija. Ovdje se jutra dočekuju uz blagi šum talasa i pogled na blistavi horizont Jadrana. Bilo da se ispija jutarnja kafu na svom balkonu ili uživa u koktelu uoči zalaska sunca na bazenu, pogled na more je jednostavno utisak dana.

Komforan život kao maksima

Dizajniran da pruži vrhunsko iskustvo primorskog načina života, svaki stan obuhvata promišljene detalje i moderne završne obrade, sa jakim naglaskom na kvalitet i sofisticiranost. Fluidan raspored prostorija harmonično stapa enterijer s terasama stvarajući ambijent udobnosti i prefinjenosti. Ovakav arhitektonski koncept prostranog doma omogućava polaznu osnovu za radost potpunog uživanja u čarima Crne Gore, pretvarajući san o životu na obali ili ljetnjikovcu, u opipljiv i realizovan plan.

%title

Premium rezidencije u okviru Jasmin kolekcije

Jasmin rezidencije donose dašak inovativnosti i raskoši u vidu četiri premium apartmana, koji nose dodatnu dozu luksuza ove već izuzetne rezidencijalne kolekcije. Svaka premium nekretnina ima privatni bazen i baštu i karakteriše je prostranost koja omogućava predivan okvir za zabavu na otvorenom i opuštanje sa porodicom i prijateljima. Ove rezidencije slave koncept Marina Village-a u njegovom najprefinjenijem obliku.

Bezbrižna investicija

Kreiran da ponudi fleksibilnost, beskamatni 5-godišnji plan otplate nudi niz pogodnosti, uključujući mogućnost useljenja u stan samo dvije godine nakon uplate 25% učešća. Ova opcija pored boravka u rezidenciji omogućava da vlasnici čak tri godine, tokom trajanja plana otplate a sve do izmirenja posljednje rate prihoduju od iznajmljivanja stana što dodatno olakšava odluku o investiciji.

Timovi Luštica Bay-a zaduženi za usluge iznajmljivanja nekretnine i podršku rezidentima i gostima stručno upravljaju svim aspektima vlasništva nad nekretninama, od monitoringa i brige o rezidenciji do asistiranja u realizaciji svih aspekata boravka gostiju. Ovaj sveobuhvatni pristup garantuje strategiju koja rezultira sigurnim ulaganjem, obezbeđujući maksimalne prihode dok istovremeno omogućava besprekorno iskustvo za vlasnike nekretnina i njihove goste.

Rezidencijalni status u Crnoj Gori

Živjeti u Jasmin rezidencijama ne znači samo posjedovanje doma na obali – već i užitak u pravu na boravak u Crnoj Gori. Stranci koji ispunjavaju zakonske uslove dobijaju privremene i stalne boravišne dozvole u ​​ovoj predivnoj zemlji. Posjedovanje nekretnina ovdje nije samo adresa koja omogućava povezanost sa autentičnim načinom života, već je kao vrijedna imovina, dodatna pomoćna karika u sticanju i održavanju statusa boravka u Crnoj Gori.

Jasmin rezidencije u Crnoj Gori nude izuzetnu priliku za finu verziju života u novom gradu na obali koji teče sa pogledom na Jadran. Luksuzne karakteristike ove posljednje rezidencijalne kolekcije Marina Village-a i vibrantna međunarodna zajednica koja će Vam poželjeti toplu dobrodošlicu, kreiraju savršeno mjesto za dom. Uz bonus privremene ili stalne boravišne dozvole, Crna Gora ispunjava svoje obećanje veoma tražene adrese.

%title

Svakodnevnica ispunjena avanturama

Aktivnosti na otvorenom su sastavni dio primorskog načina života, od veslanja na dasci do istraživanja kajakom; posjetioci sa ukusom za avanturu mogu naići na skrivena mesta, pretvarajući svaki izlazak u uzbudljivo istraživanje. Izlet u čuvenu Plavu špilju obećava nezaboravno iskustvo.

Oni sa više afiniteta za kulturnim i istorijskim sadržajima, ne smiju propustiti posjetu starim gradovima Perast i Kotor, koji su pod zaštitom UNESCO-a i koji svjedoče o nautičkoj istoriji Boke Kotorske.

Jasmin rezidencije nisu samo mjesto za život, već adresa za primorski načina života koji se odvija u dodiru sa prirodom i u međunarodnoj zajednici.