fbpx

JEDINSTVENA I OGRANIČENA PONUDA SADA DOSTUPNA

SAZNAJTE VIŠE
close
%title

Smješten na poluostrvu Luštica, Centrale je gradsko jezgro Luštica Bay-a i nove zajednice na obali. Lokacija je na kojoj se poslovni susreti, druženja i igra prepliću na način svojstven mediteranskim gradovima. Ovo dinamična lokacija spaja Marina Village na obali i naselje The Peaks koje dobija obrise na nešto višim kotama luštičkog poluostrva. Inspirisan trgovima mediteranskih gradova, Piazza je pomno osmišljena kao lokacija za administrativno I operativno funkcionisanje zajednice i šarmantno mjesto susreta.

Centrale prevazilazi ideju slikovite životne kulise i već predstavlja primamljivu i živahnu destinaciju koja pulsira vitalnošću. Dinamična Piazza svojim prodavnicama, kafićima i

Arhitektura: mediteransko nasljeđe

Ambijent se odlikuje arhitektonskom virtuoznošću koja odaje počast bogatom graditeljskom nasljeđu. Ovdje koncept dizajna besprekorno spaja aktuelne trendove sa vegetacijom i prirodnim ljepotama poluostrva Luštica.

Dinamična zajednica tokom cijele godine

Isprepleten ulicama i trgom kao mjestom susreta na kojoj se odvija život ovog naselja, Centrale je koncipiran kao harmonična fuzija radosti svakodnevice i mirnog stanovanja tokom cijele godine. Ovakva koncepcija obuhvata suštinu ugodnog boravka, odličnih uslova za rad i dokolicu na jednom mestu. Sportski objekti, šarmantan park sa teretanom na otvorenom i terenom za boćanje je lokacija za stvaranje spone sa prirodom.

%title

Piazza: Novo mjesto susreta

Piazza nije samo trg već oda ležernom, primorskom načinu života. Ovaj užurbani epicentar može se pohvaliti raznolikom gastronomskom scenom koja je refleksija kulturnog bogatstva Crne Gore. Ovdje se jutra “oblikuju” primamljivom aromom svježe skuvane kafe koja dopire iz Java Caffe-a. Ukusi gulaša od hobotnice i tradicionalnog kačamaka u nacionalnom restoranu Luča predstavljaju svojevrsno gastronomsko putovanje po krajevima Crne Gore.

The Popov Premium Bar je riznica užitaka i prava lokacija za susret sa prijateljima, a nudi raznovrstan izbor piva, finih vina, izuzetnih koktela i ukusnih barskih zalogaja, osiguravajući da svaka gastro želja bude zadovoljena. Adresa za predah i njegu je Luštica Beauty Bar nizom profesionalnih tretmana za njegu lica i tijela organskim proizvodima.

Svojevrstan način života

U srcu ove živahne međunarodne zajednice, Centrale raste kao destinacija na destinaciji u kojoj se harmonično miješaju kulture i ritmovi života na otvorenom. Nedjelje ožive sa pijacom organske hrane na Piazza-i, gdje arome svježih sezonskih proizvoda ispune vazduh. Koncerti uživo dodatno ožive trg muzikom repertoarom od klasične do savremene. Modni entuzijasti mogu naći inspiraciju u revijama koje se ovdje održavaju dok je igra potpis ovog naselja:  velika šahovska tabla poziva posjetioce da učestvuju u igri čija se tradicija mjeri vjekovima. Piazza služi kao kulturna raskrsnica na kojoj se njeguju tradicije, stvarajući trajne veze unutar vibrantne zajednice Luštica Bay-a u okviju koje stanovnici razgovaraju na preko 40 jezika.

%title

Centrale: sport kao dio svakodnevice

Centrale je jedinstvena lokacija za sportske entuzijaste i ovdje se odigravaju prijateljski, ali takmičarski mečevi tenisa i padela, utakmice odbojke na pijesku i košarke. Bilo da je u pitanju iskusan sportista ili rekreativac, uzbuđenja ovdje neće nedostajati bilo na terenu ili u gledanju nacionalnih i međunarodnih sportskih događaja na velikom TV ekranu na Piazza-i. Takođe, ovo naselje je glavna lokacija na kojoj se organizuje renomirani košarkarki kamp „Train Like a Champ“ proslavljenog Vlade Divca, nudeći sljedećoj generaciji priliku da usavrše svoje vještine i strast za košarkom u izuzetnom okruženju.

Mjesto za stvaranje uspomena

Centrale i njegova živahna Piazza nisu samo destinacije; oni su mjesto gdje se kreiraju uspomene, stvaraju veze, a ritam zajednice rezonuje sa kulturnim i sportskim događajima kreirajući spone zajedništva. U ovom dinamičnom centru, stanovnici i posjetioci podjednako tkaju život koji čine dragocjeni trenuci sa porodicom i susreti sa onima koji postaju prijatelji, kreirajući bogatu životnu tapiseriju.

Dinamična vizija razvoja Luštica Bay-a

Pored trenutne ponude, Luštica Bay kreira budućnost u kojoj Centrale evoluira u integrisani centar grada, koji pruža širok dijapazon usluga za stanovnike tokom cijele godine. Ambiciozni planovi uključuju osnivanje privatne međunarodne škole i bolnice u srcu Centrale naselja, osiguravajući da stanovnici imaju pristup vrhunskom obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti na korak od svoga doma. Luštica Bay teži da ponudi nenadmašan komfor stanovanja i života gdje je svaki aspekt života udaljen samo nekoliko koraka, od šoping jedinica, restorana, institucija obrazovanja i zdravstvene zaštite do slikovitih marina, obale, plaža i golf terena. Ovo je oličenje ispunjenog obećanja kvalitetnog života na samo nekoliko koraka od Jadranskog mora.