fbpx

JEDINSTVENA I OGRANIČENA PONUDA SADA DOSTUPNA

SAZNAJTE VIŠE
close
%title
GOLF REZIDENCIJE

ŽIVOT. SA STILOM.

Otkrijte bogatstvo života u The Peaks-u, prvom golf naselju u Crnoj Gori čija je okosnica golf teren sa 18 rupa koji je dizajnirao legendarni Gary Player. Istražite ponudu luksuznih nekretnina koje su već u izgradnji i uživajte u pogledu na golf teren i Jadran.

NAJNOVIJE GOLF VILE

%title

Predstavljamo dvosobnu vilu, dio ekskluzivne kolekcije od 6 elegantnih vila. Harmonično ušuškane u topografiju obronka, dostupne isključivo posebnim pristupnim putem, kolekcija vila je sinonim za privatnost i trend tihog luksuza dok su golf vježbalište, lokacija prve dvije rupe golf terena i golf akademije izuzetno blizu. Vile karakteriše dizajn koji omogućava punu dnevnu svjetlost i prozračnost kao i kvalitetnu komunikacija između životnog prostora i terasa na kojim se nalazi prostor za objedovanje i bazen. Koncipirane da ponude komfor današnjice a mogućnost života u dodiru s prirodom, ove izuzetne golf nekretnine su primjer vrhunskih golf nekretnina na tlu Evrope.

POGLEDAJTE DETALJE VILE


GRADSKA KUĆA – IZUZETAN PRIMJER NEKRETNINE U OKVIRU PREMIJERNE GOLF KOLEKCIJI

%title

Prve golf rezidencije u Crnoj Gori, su dostupne na tržištu već tri mjeseca i vrlo brzo su zainteresovale investitore sa svih meridijana. Prostrana gradska kuća, pozornica za najfiniju verziju života, uživa pogled na more i prve dvije rupe premijernog golf terena u Crnoj Gori te je zasigurno jedan od najboljih izbora golf rezidencija u Evropi.

POGLEDAJTE DETALJE

GOLF APARTMAN – SINONIM ZA KOMFOR I SPEKTAKULARAN POGLED

Exclusive Golf-Front Apartments in Luštica Bay, Montenegro - Prime European Golf Living

Apartmani Botanike naglašavaju eleganciju ove rezidencijalne kolekcije koja je izražena prostranošću kao i terasama koje uokviruju ove prefinjene nekretnine. Pozicionirani iznad prve rupe budućeg golf terena, apartmani nude odlične uslove za život ali i iskustvo golfa. Takođe, benefiti za stanovnike Luštica Bay-a dodatna su vrijednost života u okviru međunarodne zajednice ovog novog grada na obali.

POGLEDAJTE DETALJE

SINONIM NAJFINIJE VERZIJE PRIMORSKOG NAČINA ŽIVOTA

%title

Rezidenti Luštica Bay-a imaju privilegovan pristup budućem golf terenu, plažama i zonama za odmor uz more. Uz višegodišnji plan otplate, život Luštica Bay-a može se iskusiti već tokom trajanja plana što je dodatan benefit pri kupovini rezidencije.

SAZNAJTE VIŠE I KONTAKTIRAJTE NAS